.

Photobucket

Monday, 25 April 2011

25 APRIL 2011

Hmmm.... sedehnyer,,,,, kat umah bosan giler,,,, waduh2..... aq dapat mcj dre adam adq kol 1.30 plik?.... hmmm pas2... aq x de la nak balas sbb kedit aq dah x de ,,, adouihhh,..... hmmm pas2,, aq poown tros gi makan ubat.... aq masih lage terase kesakitan kat punggung aq kene inject,,, argh!!!!!!!!!!!!!!! tolong sakitnyer,,, kaki aq dah nak smboh... dah leh jalan sk=ikit2... aq pown dah start nuckle tdy,,,, nak practice tok prngkat negeri plk.... bace sains plk lps tuh.... smangat nak pekese huhuhuhuh!!!.... best gak nyer blogspot.... tpi aq masih rndu kat seorang budak tuh..... hmmm x pe la.... dye call... mase kol 4.50pm tdy..... tpi aq tngh M.A.M.A.I tido makan ubat..... sooo aq  mcm x bape layan sangat cian dye.... aq nak call blik x ;eh... sbb dye pakai public phone.... warghhhh!!!!.... merane aq,,,... rase mcm dye marah aq.... so0ry.... maafkan aq... ( bajet dye nak bace jer blog aq... adesss ),...,.... tu lah nasib aq.... beh bek aq kat skolah jer boleh ckp brdpan ngn dye jer.... huhuhu!!!!. .... skunk aq tngh tngk HIKAYAT MERONG MAHAWANGSA...... huhuhu agak best la... tpi bosan citernyer... sbb base ingeriss jer... dah la sub dye pown base inggeriss,,,, cam sial jer..... urgh.... aq nak jer blik skolah..., sok aq nak blik skolah la.... walaupon MC aq sampai 27arybulan x pe la.... x ksh sangat...... wahhhhhhhhhh....... ngantuk nyer .... ubat mmmg  bwat owang ngantok tol...... baru aq tau rase nyer bosan dok umah...... lge2 kalo x de kom kat umah..... huhuhuhu!!!!... bye tuje kot assalamualakum.........

0 comments:

Post a Comment

Powered by Blogger.

Followers

About Me

Exclamation Point Line Smiley
© Aku Budak Miskin | Powered by Blogger | Happy Day Template designed by BlogSpot Design - Ngetik Dot Com